Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf is van oudsher een familiebedrijf, dat inmiddels al meer dan 100 jaar bestaat. Door continu te investeren in personeel en machines zijn wij in staat om onze klanten een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden. Door een flexibele instelling binnen ons bedrijf en een jarenlange  betrouwbare relatie tot onze toeleveranciers, is het mogelijk om onze afnemers op een correcte en snelle manier van dienst te zijn met een op maat gemaakt en geleverd product dat aan de wensen en eisen van de afnemer voldoet.

Het plegen van vooroverleg met onze klanten, waarbij van onze zijde eventuele kosten besparende oplossingen en verbeteringen worden aangedragen, heeft er toe geleid dat er een duurzame relatie is opgebouwd met meerdere tevreden gerenomeerde bedrijven in zowel het binnen- als het buitenland

In de wereld van staal draait alles om mensen. Daarom hechten wij veel waarde aan een speciale en open relatie met onze gewaardeerde opdrachtgevers. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat er binnen ons klantenbestand relaties van tientallen jaren bestaan die die de weg naar Mehlkop Metaalkonstruktie nog steeds weten te vinden.

Tezamen met onze medewerkers stelt Mehlkop Metaalkonstruktie zich te doel:
Een zodanig niveau van dienstverlening te bieden dat klanten erop kunnen vertrouwen een partner te hebben die continue voldoet aan de eisen en verwachtingen met betrekking tot produktkwaliteit, kosten, levertijd en naadloos aansluit bij uw planning en wensen.